Forside  Valuea.dk

Hvad er din bolig værd ?

Få tilsendt en gratis vurderingsrapport på Email og SMS

1-3 ejendomsmæglere tilbyder dig efterfølgende gratis og uforpligtende vurderinger

Din Email
Din adresse
Indtast din adresse manuelt
Ryd
1/3

Hvad er min bolig værd?

Vil du gerne vide mere om din boligs værdi som den er lige nu? Har du overvejelser om at sætte din bolig til salg, eller måske bare blevet nysgerrig på din boligs nuværende værdi? Helt gratis og uden forpligtelser, kan du få 3 gratis ejendomsvurderinger, indenfor kun indenfor 24 timer vil Valuea kunne matche dig med 3 lokale og erfarne ejendomsmæglere, der både kender dit lokale område og boligmarkedet.

Billede

Hvad er min bolig værd?

Modtag gratis ejendomsvurdering på E-mail og SMS. Med kun ganske få oplysninger om din bolig, samt dine kontaktoplysninger, kan du nemt og hurtigt få svar på spørgsmålet hvad er min bolig værd – det tager kun få øjeblikke.

Det behøves hverken være svært, tidskrævende eller på andre måder besværligt at sælge netop din bolig, så prøv Valuea, hvis du vil hjælpes videre med tilbud fra lokale ejendomsmæglere, som står klar til at give dig rådgivning om ejendomsvurdering, eller hvad du ellers har brug for til dit boligsalg.

Få 3 tilbud på din boligs værdi

Hvorfor dog vente? Få dit overslag indenfor 24 timer over hvad din bolig kan være værd i dagens marked, det let, uden forpligtelser og går du med tanker om at sætte din bolig til salg, hvorfor så ikke få flere gode tilbud.

Find de dygtigste ejendomsmæglere i f.eks. ejendomsmægler Aarhus, ejendomsmægler Aalborg, ejendomsmægler Odense eller ejendomsmægler København, der kan hjælpe dig sikkert og trygt igennem dit boligsalg, 1-3 ejendomsmæglere værdisætter din bolig helt gratis, efterfølgende vil du modtage vurderingerne på E-mail eller sms, samt indenfor 24 timer blive kontaktet af dygtige og erfarne ejendomsmæglere fra dit lokalområde, som vil gøre alt hvad de kan for at hjælpe dig videre med spørgsmålet hvad er min bolig værd.

Vil du vide hvad du kan sælge for?

Gør det nemt med salgstilbud og vurderinger fra flere ejendomsmæglere, hvorefter du kan sammenligne de forskellige vurderinger og muligvis spare penge på dit boligsalg. Så spar både tid og få den bedste ejendomsmægler til dit boligsalg. Lad mæglerne konkurrere imod hinanden og finde den bedste pris på din ejendomsvurdering.

Du modtager helt gratis online dine vurderingsrapporter på E-mail fra ejendomsmæglere, og du får dermed en salgsvurdering over hvad din boligs værdi er på det nuværende boligmarked, baseret på lignende boliger og handler i samme område. Hvis du har brug for rådgivning eller anden vejledning til ejendomsvurdering og hvordan man ellers får svar på spørgsmålet hvad er min bolig værd.

De ejendomsmæglere som du igennem Valuea matches med, vil være de rette lokale eksperter, som selvføleligt kan sørge for du kommer sikkert og trygt videre. – Hvis du er i tvivl om noget i forbindelse med din ejendomsvurdering, så tøv ikke med at spørge!

Billede

Er du nysgerrig på værdien af din bolig?

Er du nysgerrig på en ejendomsvurdering for at vide hvad din bolig eller dit hus er værd lige nu? Står du og skal sælge din bolig? Prøv Valueas online beregner og find prisen på et øjeblik, det let, gratis og koster dig intet. Vurderingsrapporter udarbejdes med indhentede data fra Realkredit rådet og Danmarks statistik, samt data fra ejendomsmæglere om tidligere bolighandler i dit område, med højde for din boligtype, dit boligareal eller den offentlige vurdering, de eventuelle indtastede værdier for beliggenhed og boligstand, samt lokale vurderinger fra mæglerne der eksperter i lokalområdet og boligmarkedet.

Valueas online beregner kan ikke tage højde for alt, derfor er det en god ide at skrive kommentarer om hvad ejendomsmæglerne eventuelt skal tage højde for med netop din bolig, eksempelvis hvis du har fået nyt køkken, bygget til, fået nyt tag eller foretaget andre ændringer, der ændre værdien af din bolig eller dit hus.Boligmarkedet forandre sig hele tiden

Billede

Boligmarkedet ændre sig hele tiden, en vurderingsrapport vil derfor altid være forbundet med en vis usikkerhed, hvis du derfor ønsker en vurdering som er mere præcis, har du brug for hjælp fra de lokale fagfolk til personlig vurdering og prisoverslag, netop det gør det til en stor fordel for dig som sælger at vælge Valueas online beregne. Lad bare Valueas boligeksperter finde de bedste 3 lokale ejendomsmæglere og boligeksperter.

Hos de lokale ejendomsmæglere du får kontakt med igennem Valuea, vil du selvføleligt møde markedets dygtigste og mest erfarne mæglere som der virkelig kender boligmarkedet, ved alt om markedsføring og allerede har køberkartoteker, hvis du er heldigt kender mæglerne måske allerede potentielle købere der går og drømmer om at købe en bolig, som ligner netop den du ønsker at sælge.

Lad vores boligeksperter finde de 3 dygtigste lokale ejendomsmæglere fra dit nærområde, efter du har modtaget dine gratis vurderingsrapporter, vil du bagefter snarest blive kontaktet med muligheden for uforpligtende personlige vurderinger af 1-3 lokale ejendomsmæglere, hvilket hjælper dig til en helt præcis værdisætning af fagfolk og derved at få højere pris på din bolig.