Forside  Valuea.dk

Betingelser for boligejere

Valuea.dk er en hjemmeside hvor brugerne kan anmode om en gratis vurderingsrapport sendt på Email.

Beskrivelse af aktører

Boligejer er aktøren og den part der ønsker at vide hvad en bolig er værd i dagens markd. Boligejer får tilsendt en gratis vurderingsrapport på Email. Boligejerer kan være både privat person eller virksomheder, herunder offentlige virksomheder.
Medlemsskaber kan opsiges med øjeblikkelig varsel og slettes under login.
Medlemsskaber fortsætter kun ved aktørens accept og kan derfor ej heller opsiges for at ophøre. Medlemsskab er gratis.
Valuea.dk forbeholder sig retten til at sende alle aktører nyhedsbreve på E-mail periodisk. Dette kan afmeldes ved at anvende et specielt link i nyhedsbrevet.
Du kan modtage periodiske nyhedbreve fra @legaard.com, @pinkmail.dk og @valuea.dk og kan til hver en tid afmeldes.

Valuea.dk forpligtelser

Valuea.dk forpligter sig til at kontaktoplysninger på boligejere er seriøst stillet og beskrevet i seriøs omfang.

Betingelser

Valuea.dk er 100% gratis at anvende for boligejere. Boligejer får tilsendt en potentiel salgspris baseret på offentlige data og tidligere salgpriser.
Hvis vi mangler oplysninger omkring din bolig, kan du blive ringet op af en fagmand for yderligere oplysninger og tilbud.

Gratis adgang

Valuea.dk er 100% gratis for boligejer. Boligejer indhenter en gratis vurderingsrapport uden forpligtelser af nogen art.

Ophævelse af konto

Boligejer kan til hver en tid afmelde og slette sig fra systemet når boligejer er logget på. Dette gøres under luk min konto hvorefter alle dine personlige data slettes permanent.

Kontakt og formidling

Når du indsender din bolig til os, bliver du kontaktet af 1-3 lokale ejendomsmæglere der vil gennemgå din rapport med dig i telefonen.
Du tilbydes i denne forbindelse besøg af ejendomsmægler efter forgående aftale, med henblik på en fysisk vurdering for nærmere værdisættelse af din bolig.
I enkelte tilfælde kan du blive kontaktet direkte af en af vores samarbejdspartnere frem for at blive kontaktet først af vores egne ejendomsmæglere.

Ved tvister

Eventuelle uoverensstemmelser kan alene afgøres ved en dansk domstol og ved anvendelse af dansk ret.
Alle tvister søges i første omgang løst ved forhandling.
Parterne vælger i tilfælde af tvister en neutral mægler i fællesskab. Udgifterne til denne deles mellem parterne.
Eventuelle tvister der ikke kan løses med forhandling kan anlægges ved sø- og handelsretten i København eller ved Københavns byret. Aftaler er i sin helhed underlagt dansk ret og afgørelser skal ske ved en dansk domstol.

Senest opdateret d.17/04/21